Retourneren

Retourneren

Indien u niet tevreden bent over de bestelling via onze webshop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat u het artikel/de artikelen wenst te retourneren. U kunt hiervoor gebruik maken van de pakbon die in het pakket zit. U verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen 14 dagen na indiening van het voornoemde formulier, aan Aï-cha. Mocht u de gehele order retourneren dan worden ook de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort.

Let op: Er gelden andere voorwaarden voor de sale producten.

Retourneren van sale producten

Je mag sale items altijd retourneren wanneer ze niet seizoensgebonden zijn, het geen ongebruikelijke sale is of het sale is vanaf 50% korting omdat dit qua eventuele retourkosten niet haalbaar is. Wij geven dit aan op de sale-pagina en/of social media wanneer sale items niet retour mogen.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Volg eerst de instructies op de aangeleverde pakbon

1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. Voeg jouw pakbon toe.
3. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket. [retour adres: Ella Fitzgeraldplein 28, 3543EP, Utrecht]
4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een PostNL punt en reken het retourpakket af. Een bezorgdienst inhuren kost in Nederland ongeveer €7,25 per pakket.
5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:
Aï-cha
Ella Fitzgeraldplein 28
3543EP
Utrecht